ТРАМИНЕР ВИОНИЕР 750МЛ БИО

10,99 лв.
  • Марка: Бр.
  • Кат. номер: 15295
+ -
Купи
Моля, изберете:

Бяло вино – Вионие & Траминер е подходящо за:

Жълти млади сирена, бели меса, рибния ястия, пици и пасти с морски дарове.

ОТЛЕЖАЛО:

В съдове от неръждаема стомана.

ЦВЯТ: Сламено-жълт със зеленикави нюанси.

АРОМАТ: Деликатен плодов нос, придружен от акцент на дъхави билки.

ВКУС: Свеж, плодов, хармоничен и елегантен.

Това био вино се произвежда по италианска технология в една от най-модерните изби в България – Едоардо Миролио. Разположена е в регион Тракийска низина в село Еленово, на 22 км. от Нова Загора. Избата е заобиколена от лозя, разположени по хълмистите склонове, езеро и зелени ливади, които създават отлични условия за развитие на винен туризъм. Комплексът разполага с бутиков хотел Соли Инвикто (Непобедимото слънце) където почитателите на марката могат да опитат пълната гама вина на избата.

Задълбочените анализи и проби на почвите в микрорайона на с. Еленово доказват, че тероарът на Еленово е уникален за България. Еднакво подходящ е за отглеждане както на червени, така и на бели сортове грозде. В следствие на това, г-н Миролио взема решение да създаде на това място една от най-модерните винарски изби в България. Върху изключително подходящата почва на с.Еленово към настоящия момент са засадени 220 хектара лозови масиви от елитен френски и български посадъчен материал.

Винарска изба Едоардо Миролио реализира своето първо производство през октомври 2005 година. Цялостният процес е контролиран от група италиански и български енолози, ръководени от световно известният Марко Монкиеро.

Годишният производствен капацитет на винарска изба Едоардо Миролио е приблизително 1 милион литра вино. Цикълът на производство обхваща всички технологични операции – от началната преработка на гроздето до бутилирането на виното. Основното оборудване на Винарска изба „Едоардо Миролио” е доставено от водещи италиански и френски производители. Винарната разполага също с произведени в България висококачествени съдове от неръждаема стомана „Родина”. Управлението и контролът на качеството на продукцията се гарантира от модерно оборудвана лаборатория. Процесът на стареене и съзряване протича във висококачествени френски дъбови бъчви, които са от изключително значение за качеството на произвежданите вина.

Избата има над 200 отличия от национални и международни състезания.

Подробно описание
Подробно описание

На лица под 18 години не се продава алкохол!

Доставчикът от онлайн Супермаркет Superbagplovdiv.bg  може да изиска документ за самоличност, в случай, че лицето, което получава стоките изглежда на видима възраст под 18 години. При липса на такова подобно доказателство, стоките, неподходящи за употреба от лица под 18 годишна възраст, ще бъдат премахнати и приспаднати от поръчката.

ДОСТАВКА ДО ДОМА И ОФИСА