Кисели млека Верея 2% и 3,6% Това означава, че за производството им се осигурява най-качественото фермерско мляко, с изискуемо високо съдържание на протеин, съответна стандартна масленост и жива българска закваска с характерна комбинация на Lactobacillus Bulgaricus и Streptococcus Thermophilus. Специалната закваска придава на продуктите автентичен и познат от миналото, специфичен леко по-кисел вкус. Кисело мляко Верея по БДС се предлага в класическите за българския пазар маслености 2% и 3,6%.
Както всички кисели млека, Верея са полезни за правилното развитие на човешкия организъм заради съдържащите се уникални хранителни вещества: белтъчини (съставени от 18 незаменими аминокиселини), мастноразтворими витамини А, D, E, K, витамини от групата B и C, минерали (калций, фосфор, натрий, магнезий, хлор и сяра) и микроелементи (желязо, мед, цинк и др.). Освен това поради високото съдържание на млечнокисели бактерии от закваската, както и заради преработения от тях млечен протеин, са лесно усвоима и подпомагаща храносмилането пълноценна храна.
Предлага се в популярна опаковка кофичка с капачка.
Обединена Млечна Компания ЕАД, гр. Пловдив, бул. Дунав 3
Да се съхранява при температура от 2 до 6 С⁰
България
3.6 gМазнини | 4.2 gВъглехидрати | 3.2 gБелтъчини | 62kCal259kJ |
В кисело мляко Верея са запазени всички хранителни свойства и полезни вещества на първокласен свеж млечен продукт. От винаги висококачествено сурово фермерско мляко и със закваска комбинация от специално избрани и следени щамове е произведено кисело мляко в най-хигиенни условия, за да се запази полезността му и да се подсигури максимално възможната му дълготрайност. Предлага се в популярна опаковка кофичка с капачка.
НЕ СЪДЪРЖА КОНСЕРВАНТИ!
За директна консумация.
Съхранение при 4–6°C. След отваряне да се консумира в рамките на 2-3 дни.
Срок на годност: 21 дни от датата на производство.