Приготвен по старобългарски от свинско червено месо в комбинация с млени ароматни подправки и хималайска сол. Не съдържа заместители на месо, ГМО и глутен. Обвивката е неядлива.
Старобългарски бабек, приготвен по автентична рецепта изцяло от свинско месо, изчистено от мазнини, в комбинация с ароматни билки и хималайска сол. Високоценен деликатес от традиционната българска кухня, бабек е подходящ за мезе както през зимата, така и през лятото, особено в комбинация с чаша хубаво червено вино.
Свинско червено месо, сол, ЛАКТОЗА, подправки, антиоксидант натриев аскорбат, консервант калиев нитрат, закваска.Без ГМО и ГЛУТЕН. Обвивката не е ядивна.100g са произведени от 165g свежо месо.
Карол-Фернандес Мийт ООД, гр. Благоевград , бул. Св. Димитър Солунски 1
Да се съхранява при температура от -1°С до +5°С
България
AЛЕРГЕНИ
Мляко | Да |
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ (НА 100G)
Енергийна стойност | 1789 kJ |
Енергийна стойност | 432 kcal |
Мазнини | 36.1 г |
От кои киселини | 18.7 г |
Въглехидрати | 2.1 г |
От които захари | 0.8 г |
Протеини | 24.6 г |
Сол | 2.96 г |