ИМУНОСТИМУЛАТОР ПРОПИВИТ® 250 ГР

12,99 лв.
  • Мярка: Бр.
  • Кат. номер: 100201
+ -
Купи
Моля, изберете:

ИМУНОСТИМУЛАТОР ПРОПиВИТ® 250 g

 

Съдържа: МЕД, ПРАШЕЦ, ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ, ПРОПОЛИС

Продуктът е с повече от 15 години история. Подходящ е за деца от 3 до и над 103 години. Някъде го наричет Меден елексир, другаде 4 в едно, 3 в едно, може и Пчелен микс, но това е оригиналът. Произвежда се по оригинална технология, в контролирани условия.

Преди употреба прочетете информацията посочена върху етикета на продукта.

Подробно описание
Подробно описание

ИМУНОСТИМУЛАТОР съчетава в себе си и потенциира действието на МЕД, ПРАШЕЦ, ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ и ПРОПОЛИС. И четирите продукта имат изразена антиоксидантна активност, прополисът е естествен антибиотик, прашецът съдържа множество витамини, аминокиселини, микроелементе, биологично активни веще­ства. Продуктът до скоро беше известен като ПРОПОВИТ и като такъв все още се среща, до изчерпване на количествата в нашите магазини, както и в партньорската мрежа. ПРОПиВИТ® действа благоприятно на имунитета, като усилва неспецифичната и общата резистентност към микро­организми – бактерии и вируси. Тове е в резултат на комплексното въздействие на фитонцидите от състава на прашеца и прополиса. Дебело трябва да се подчертае, че към антибактериалните свойства на тези пчелни продукти няма привикване, че тези защиттни антимикробни механизми са шлифовани в продължение на милиони години.

Богатият състав на прашеца като поливитамини, микро­елементи, в т.ч селен, вит. Е, вит. С, вит. А и др. действат на обмяната на веществата и на хормоналния баланс – крехка и важна структура, обезпечаваща хомеостазата на организма в една променлива среда. Продуктът има научно доказана положителна роля за профилактика и лечение на аденома на простатата, проста­тити.

Прополис – естествен антибактериален, противовирусен, проти­вогъбичен /антимикотичен/ продукт, който защитава пчелното семейство от вредители. Пренесен в организма и бита на човека, той допринася за неговото здраве и благополучие. Научно доказана роля за излекуване на язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника, на гингивити, парадонтози. Стимулира имунитета, подобрява обмяната на въглехи­дратите, защитата на организма от микроорганизми. Колкото повече прополис в нас и около нас – толкова сме по-здрави.

Продуктът се предлага в опаковки /стъклени буркани/ от 250 г, 400 г, 910 г