Състав:
Пълнеж (55%); сирене 18%, извара, кисело мляко, рафинирано слънчогледово масло, имитиращ продукт, съдържащ в състава си мляко/4%/ (сухо мляко 85%, рафинирана палмова мазнина, сол, регулатор на киселинността: калциев дихлорид, мая), яйчен прах 2%, набухвател: натриев карбонат.
Тесто (45%): Бяло пшенично брашно тип 500/ ензими, агент за обработка на брашна: аскорбинова киселина/ питейна вода, сол готварска, консерванти: калиев сорбат, калциев пропинат, лимонена киселина.
Указания за употреба:
Включете фурната да загрее до 180 - 200 °C
Извадете „ОДРИНСКА баница“ от фризера, отстранете опаковката и поставете баницата заедно с тавичката във фурната. Ако имате време може да е оставите за около половин час на стайна температура да се отпусне преди печене. Печете на 180 - 200 °C около 35 – 45 мин. Времето за изпичане варира в зависимост от вашата фурна и предпочитанията Ви.
Печете до получаване на златист цвят. Добър апетит!
Одринска баница не е подходяща за микровълнова фурна!