ДОСТАВКА

КЪДЕ ДОСТАВЯМЕ?

 

Към момента ние извършваме доставки за град Пловдив, с. Марково, с. Браниполе, с. Белащица, с. Крумово, с. Строево, с. Царацово, с. Ягодово, с. Труд всеки ден (без неделя).

 

 

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

 

Ние от онлайн Супермаркет SUPERBAGPLOVDIV.BG Ви предлагаме възможност да получите Вашата поръчка и до друго населено място в България с доставка от избрана от Вас куриерска фирма. Поради естеството на някои продукти, при този начин на доставка няма да може да се приемат поръчки от следните  категории: Свежи храни, Замразени храни и Готова храна.
Вие ще заплатите единствено стойността на Вашата поръчка и ТАКСАТА за доставка на избраната от Вас куриерска фирма.

 

 

КОГА ДОСТАВЯМЕ?

 

Вие може да избирате кога да Ви бъде доставена поръчката между 5 часови интервала.

 

 ЧАСОВИ СЛОТОВЕ ЗА ДОСТАВКА

ОТ

ДО

12:00

13:30

13:30

15:00

15:00

16:30

16:30

18:00

18:00

19:30

 


За да обработим и доставим Вашата поръчка навреме, ние планираме и координираме изпълнението на всички такива за деня и съответно, ако някой часови диапазон е вече максимално натоварен, той няма да се показва за съответния ден. Това означава, че той вече е зает. Вие ще виждате винаги първия свободен и възможен за доставка диапазон. За улеснение Ви предлагаме следните примери:
 
Само поръчки, направени до 11:00 часа сутринта в деня на доставката, ще могат да Ви бъдат доставени още в същия ден в избран от Вас удобен часови интервал след 16:30 часа.
  1. Вие правите Вашата поръчка в Понеделник до 11 часа.
Тогава, когато завършите поръчката си, Вие ще видите първия  свободен и възможен за доставка диапазон още в Понеделник от 16:30 – 18:00 часа, но само ако той вече не е зает от други поръчки, направени преди Вашата;
  1. Вие правите Вашата поръчка в Понеделник след 11 часа.
Тогава, когато завършите поръчката си, Вие ще видите първия  свободен и възможен за доставка диапазон, но вече ще бъде за Вторник от 12:00 - 13:30 часа, но само ако той вече не е зает от други поръчки, направени преди Вашата.
 

 

 

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА

 

Цената за доставка и обработка на поръчка не влизат в сумата на Вашата поръчка!
 
Цената на доставка за гр. Пловдив зависи от сумата на направената поръчка и се определя отделно и изрично от цената на стоките:
 
- при поръчка на стойност до 79.99 лева – 3.99 лева;
 
- при поръчка на стойност над 80 лева – БЕЗПЛАТНА.
 
Цената за доставка за с. Марково, с. Браниполе, с. Белащица, с. Крумово, с. Строево, с. Царацово, с. Ягодово, с. Труд е фиксирана – 6лв., като минималната стойност на поръчката е 100лв.
 
Цена за обработка на поръчка е 2% /два процента/ от стойността на поръчката и се определя отделно и изрично от цената на стоките.

 

За поръчки с тегло над 50 кг. се заплаща такса от 4.99 лв. и се определя отделно и изрично от цената на стоките.
 

 

ОЩЕ ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

 

Доставката Ви се извършва в избран от Вас часови диапазон от 90 минути и не можем да гарантираме за конкретен час на доставка в този период. Всеки ден доставчиците ни се движат по планирани маршрути, които зависят от натовареността и трафика за този часови диапазон. Винаги при финализиране на поръчката Ви има графа за коментар и там може да запишете конкретно желан час и при възможност доставчикът винаги ще се съобрази с Вашето желание.
 
Доставчикът ще позвъни  на посочения  в заявката Ви телефон 15 минути преди да бъде на адреса,  и още веднъж, когато пристигне там. В случай, че не успее да установи контакт с Вас, той ще трябва да продължи по останалите адреси. Ако не сте в къщи или не сте успели да отговорите на доставчика, Ви молим възможно най-скоро да се свържете с него или с нас на телефон 0899602333. Ние ще се постараем при възможност да се върнем при Вас по-късно същия ден, но Вие ще трябва да заплатите допълнително 3 лева за доставката.
 
Доставчикът от платформата на онлайн супермаркет SUPERBAGPLOVDIV.BG ще изпълни Вашата поръчка до главния вход на адреса за доставка. По Ваше желание доставчикът може да донесе поръчката Ви до адреса за доставка, например до определен офис, етаж в жилищен блок или до кухнята Ви, но само ако има Вашето позволение и счита, че това е безопасно и възможно да се направи така, както Вие желаете. Ние винаги си запазваме правото да доставяме само до главния вход на адреса за доставка.
 
Препоръчваме Ви винаги при приемането на поръчката, да я проверите още при доставката заедно с доставчика. Ако откриете, че има продукти с лошо качество или изтекъл срок на годност те веднага ще бъдат премахнати и приспаднати от стойността на Вашата заявка. В случай, че това Вие го установите по-късно (в рамките до 24 часа) от получаването, молим да се свържете с нас незабавно на email: info@superbagplovdiv.bg или на тел: 0899602333, за да можем да Ви заменим продукта и да го върнем за рекламация.
 
На лица под 18 години не се продава алкохол!
 
Доставчикът от онлайн супермаркет SUPERBAGPLOVDIV.BG може да изиска документ за самоличност, в случай, че лицето, което получава стоките изглежда на видима възраст под 18 години. При липса на такова подобно доказателство, стоките, неподходящи за употреба от лица под 18 годишна възраст, ще бъдат премахнати и приспаднати от поръчката.

 

 

ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ С ОНЛАЙН СУПЕРМАРКЕТ SUPERBAGPLOVDIV.BG!