РУСКИ ШПЕК
Свинско месо, сланина, свински колаген, сол, консервант: натриев нитрит; стабилизатор: дифосфат, трифосфат; овкусител: мононатриев глутамат; емулгатори: моно-и диглицериди; регулатор на киселинността: глюконо-делта-лактон; антиоксидант: аскорбинова киселина, натриев аскорбат; свински белтъци, нишесте от тапиока, цитрус фибри, картофено нишесте, млечен протеин, карамел (глюкозен сироп, захар), декстроза, оцветител: кармин, подправки и екстракт от подправки.
Да се съхранява при температура между 0 до 4° С
Млечен протеин
Опаковка и условия на съхранение:
на брой – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
вакуум 0.400 кг.– 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC