СУХ ШПЕК „АЛПИЙСКИ“
Свинско месо, говеждо месо, сланина, механично отделено свинско месо, говежди протеин, овкусител:мононатриев глутамат; стабилизатор: трифосфат, дифосфат; антиоксиданти: натриев аскорбат, аскорбинова киселина, лимонена киселина; сол, консервант: натриев нитрит; свински протеин, растителни фибри (в това число пшенични), сгъстител: карагенан; оцветител: кармин; аромат на пушек, захари, специфични подправки, екстракти от подправки
Да се съхранява при температура между 0 до 4° С
Пшенични фибри
Опаковка и условия на съхранение:
на брой – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
вакуум 0.300 кг. – 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC