Брошура Супермаркети БББ

Брошура Супермаркети БББ

Актуалната Брошура на Супермаркети БББ за периода от 17.07.2024 - 23.07.2024

 

Вече Вие можете да пазарувате любимите си продукти и Онлайн със SUPERBAGPLOVDIV.BG с доставка до дома или офиса.

 

 

  • Всички цени на продуктите в онлайн Супермаркета са еднакви с тези във физическия магазин на Супермаркет БББ;
  • Периода на промоции и цени са като тези на Супермаркет БББ;
  • Имате възможности да получите и БЕЗПЛАТНА доставка за сума над 80лв. за град Пловдив;
  • Няма МИНИМАЛНА СУМА на поръчка;
  • Може да поръчвате дори и да не сте регистриран, 24 часа в денонощието от настолен компютър или всяко мобилно устройство;
  • Цената за обработка на поръчка е 2% /два процента/ от стойността на поръчката и се определя отделно и изрично от цената на стоките.
Към момента ние извършваме доставки за град Пловдив, с. Марково, с. Браниполе, с. Белащица, с. Крумово, с. Строево, с. Царацово, с. Ягодово, с. Труд всеки ден (без неделя) в интервал между часовете 12:00 до 19:30 часа.
 
Нека ние пазаруваме вместо Вас!
 
Поръчай ти и Супер Марко с торбите пълни посрещни!

 

 
Ние от онлайн Супермаркет SUPERBAGPLOVDIV.BG Ви предлагаме  възможност да получите Вашата поръчка и до друго населено място в България с доставка от избрана от Вас куриерска фирма.
 
Вие ще заплатите единствено стойността на Вашата поръчка и ТАКСАТА за доставка на избраната от Вас  куриерска фирма, БЕЗ ДРУГИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ.
 
Поради естеството на някои продукти, при този начин на доставка няма да може да се приемат поръчки от следните  категории: Свежи храни, Замразени храни и Готова храна.
 
Всички цени са с ДДС. Количествата са ограничени и се продават в количества обичайни за едно домакинство. Предложенията важат до изчерпване на количествата. Онлайн супермаркет SUPERBAGPLOVDIV.BG не носи отговорност за допуснати печатни грешки и си запазва правото на промяна на цените.
 

 

ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ С ОНЛАЙН СУПЕРМАРКЕТ SUPERBAGPLOVDIV.BG!