Карловска луканка Бони е сурово-сушена луканка, произведена по традиционна рецепта от подбрано свинско и говеждо месо. Неповторимият вкус на Карловска луканка се дължи на тайната рецепта, предавана от поколение на поколение в продължение на 100 години. Приятно овкусена с естествени подправки и с характерна мозаeчна структура, образувана от отделни малки късчета месо и сланина, Карловска луканка е апетитет деликатес, любим на всеки българин.
Свинско месо, говеждо месо, сланина, сол, захар, антиоксидант : аскорбинова киселина, консервант : натриев нитрат, подправки.
Месокомбинат Ловеч АД, гр. Ловеч, ул. Бяло Море 12
При температура от -1 до +12°C. След отваряне съхранявайте в хладилник и използвайте до 2 дни, но не по - късно от датата, обозначаваща срока на трайност.
България
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ (НА 100G)
Енергийна стойност | 1661 kJ |
Енергийна стойност | 401 kcal |
Мазнини | 32 г |
От кои киселини | 15 г |
Въглехидрати | 1.3 г |
От които захари | 0.8 г |
Протеини | 26 г |
Сол | 4.5 г |