РАЙД С/У МОЛЦИ ГЕЛ ЛАВАНДУЛА

8,59 лв.
  • Мярка: Бр.
  • Кат. номер: 708
+ -
Купи
Моля, изберете:

ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Инсектицид за борба с дрешния молец. Предпазва дрехите Ви, без да оставя петна, в продължение на до 3 месеца. Активното вещество действа през отворите на кошничката, като Вашите дрехи нямат допир с него. Оставя приятен аромат. Подходящ и за кашмир.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Препаратът е готов за употреба. Извадете пластмасовата кошничка от опаковката. Не нарушавайте целостта й, не докосвайте картончето. Поставете в гардероба или чекмеджето. При употреба в гардероби използвайте удобната закачалка. При употреба в чекмеджета просто поставете продукта вътре. За ефективна защита срещу гардеробни молци е достатъчна 1 кошничка за чекмедже със стандартни размери (35x46x66 см) и 2 кошнички за еднокрилен гардероб (0,250 м3).

Максимална ефективност на продукта се достига 2 седмици след отваряне на опаковката. За най-добри резултати заменяйте на всеки 3 месеца.

РИСКОВИ ФРАЗИ: R43 Възможна е сенсибилизация при контакт с кожата. R50/53 Силно токсичен за водни организми, може да причини дълготрайни неблагоприятни ефекти във водната среда.

СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ: S2 Да се пази далече от достъп на деца. S24 Да се избягва контакт с кожата. S29 Да не се изпуска в канализацията. S37 Да се носят подходящи ръкавици. S46 При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета. S61 Да не се допуска изпускане в околната среда. Вижте специалните инструкции/ информационния лист за безопасност.

ВНИМАНИЕ: Да се използва само по предназначение. Запазете опаковката с пълните инструкции за употреба и безопасност. Пазете далече от открит пламък. Да се съхранява далече от хранителни продукти, напитки и храна за животни. Употребявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Измийте ръцете след употреба. Съдържа d-лимонен. Може да причини алергична реакция.