Светещи тениски

Светещи тениски

Едно наистина ново и уникално предложение за всички наши клиенти, изключително интригуващ продукт, идеален за подарък за всяко дете. Това са нашите светещи тениски с марката Channel - супер модерни и много актуални.

Светещи тениски - смел начин да заявите себе си

Тези светещи тениски са предназначени за деца и са в различни размери, разделени според различните възрастови групи, които могат да бъдат диференцирани в периода на растеж: 3-4 г., 5-6 г., 7-8 г., 9-11 г., и 12-14 г.. Те са уникални със своята интригуваща светлина, която безспорно ще ви отличи от тълпата. Тениската не просто свети или отразява светлина, а вие самите решавате какво да нарисувате върху нея. Да, точно така! Вие сами рисувате върху тениската и след това вашата собствена рисунка свети в тъмното.

За целта всяка светеща тениска се продава в комплект със специално лазерче, с помощта на което вие творите, а след това вашата рисунка свети. Можете да рисувате безкрайно много като всяка рисунка ще се запази светеща около 5 минути, а след това тя се изтрива и светещата тениска отново е на разположение за нова рисунка.

Светещите тениски - атракция №1

Светещите тениски са един топ продукт в много европейски държави и ние вярваме, че и тук ще се превърнат в такъв. Съвсем скоро ще бъде истински тренд  и навсякъде около вас ще виждате деца, чиито тениските светят в тъмното. Не само ще светят, но и светлината ще се променя, ще придобива различни форми и всичко това ще носи радост и огромно удоволствие от всеки малчуган.

 Самите светещи тениски са изключително качествени, а в изработката им си си личат съвършенство и прецизност до най-малкия детайл. Съставът е 100% памук, което ги прави подходящ продукт дори и за децата с чувствителна кожа.

Мерки
Подреди по