БАРИЛА ТОРТИЛЬОНИ 500ГР

3,25 лв.
  • Мярка: Бр.
  • Кат. номер: 14096
+ -
Купи
Моля, изберете:

Barilla Тортильони 500 гр.

ТОРТИЛЬОНИ

Варене: 12 минути

 

Съставки: грис от твърда пшеница, вода. Може да съдържа следи от яйца.

 

Средни хранителни и енергийни стойности на 100г продукт:  Енергия 1511 kJ / 356 kcal, Мазнини  1,5 г., от които наситени мастни киселини 0,3 г., Въглехидрати 72,2 г., от които захари 3,5 г., Влакнини  3г., Белтъци  12г.,  Сол 0,002г.

 

Начин на приготвяне за 100г паста: Кипнете 1л вода и добавете 7г сол. След това добавете 100 гр. от съдържанието на опаковката и варете за 12 минути. Изцедете пастата.

 

 

Да се съхранява на сухо и хладно място. Нетно количество: 500 г e

Най-добър до края на/Партида: виж опаковката.

 

Страна на произход: Италия.  Произведено във фабриката, означена в скоби до отпечатаната дата. Произведено за: Barilla G. e R. Fratelli – Societa per Azioni Via Mantova 166, Parma - Italy

Подробно описание
Подробно описание

Tortiglioni Barilla със сирене Pecorino и тиквички

Продукти:
350 гр. Tortiglioni Barilla
150 гр. тиквички, нарязани на ивици
150 гр. доматчета, обелени и без семки
100 гр. сирене Pecorino
100 гр. сметана
50 гр. стрит кромид
4 с.л. студенопресован зехтин
2 ч.л. балсамов оцет
2 ч.л. ситно нарязан магданоз
1 скилидка чесън, стрит
Сол и пипер
Инструкции за приготвяне:
В една купа мариновате доматчетата със зехтина, оцета, сол и пипер. Запържвате лука и чесъна със зехтин за три минути. Добавяте тиквичките и оставяте още пет минути. Добавяте сметаната и сиренето Pecorino, поръсвате със сол и пипер и оставяте за още две минути. Сварявате Tortiglioni в обилна, подсолена вода за 12 минути, отцеждате и ги запържвате в тигана с тиквичките. Накрая, гарнирате с маринованите доматчета и магданоза.